AriMartti Elämä, maailmankaikkeus ja kaikki

Paras porukka tehdä politiikkaa Uudellamaalla

  • Piraattipuolueen Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaat <3
    Piraattipuolueen Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaat <3

Itselläni sydän itkee verta uurnalla, kun haluaisin äänestää ihan jokaista Uudenmaan vaalipiirin ehdokastamme!

Riikka Nieminen, Kokemusasiantuntija ( 224 ) on ennen kaikkea ihmisoikeuksien puolustaja, valovoimainen ja valloittava persoona sekä tekee kovan luokan asiantuntijaduunia ministeriöissä ja eri virastoissa sekä terveydenhuollon eri yksiköissä!

Kim Holviala ( 218 ) ansaitsisi Poliisin ansioristin avustaan huumausainerikollisuuden torjunnassa, samasta teosta (Sipulikanava-foorumin ylläpitäminen TOR-verkossa) käräjäoikeuden arpoman vankeustuomion sijaan!

Jari Robson - Piraattipuolue ( 229 )on kirjoituksillaan vakuuttanut minut yhteistyökyvystään ja piraattipolitiikalle tyypillisestä "can do" -asenteesta, jossa perustelluille ja järkeville aloitteille haetaan riittävä tuki eikä jäädä laakereille lepäämään: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3812

Markku Brask, Piraattipuolue 215 Uusimaa ( 215 ) on yksityisyyden suojan ja yksilöiden oikeuksien vankkumaton ja selkokielinen puolustaja, oikea piracoren henkilöitymä ja hieno muusikko sen lisäksi, että on kovan luokan ammattilainen IT-alan projektinhallinnassa ja myynnissä. Hänen osaamistaan tarvittaisiin, jotta meidän tavallisten veronmaksajien rahoja ei sinisilmäisesti suurpääoman taskuun kaadettaisi.

Janne Paalijärvi ( 226 ) on tehnyt ehkä kaikista piraateista eniten konkreettista hyvää ihmisille http://kiristyskirje.fi -sivuston kautta. Hän myös oli Uudenmaan Piraattien ja samalla koko Suomen ensimmäinen piiriyhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja. Hieno mies.

Kari Nikrus ( 225 ) tietää konkreettisesti, mitä pitäisi tehdä Itä-Uudenmaan ruotsinkielisillä alueilla, jotta työllisyys kohenisi ja ihmisten kyykyttäminen esimekiksi aktiiimallilla loppuisi.

Merja Kiiskinen ( 220 ) on ehkä intohimoisin nuorison osallistamisen tarpeesta puhuja, kenet tiedän. Hän myös elää ja hengittää ympäristöasioita.

Joni Heikkilä ( 217 ) ja Wille Debaucher Dahl ( 216 ) tekevät paljon töitä kohti realistista utopiaa, jossa kannabiksen käyttäjä ei ole rikollinen eikä muita huumeita käyttäneitä, apua tarvitsevia, ole syytä lykätä tyrmään kuolemaan esimekiksi ilman opiaattiyliannostuksen vasta-aineita.

Pasi Lähteenmäki ( 222 ) on tohtoritason huippuasiantuntija, jonka selkeä ulosanti on toiminut hyvin Espoon kaupungin luottamustoimissa: varavaltuutettuna ja tarkastuslautakunnassa.

Jenna Julia Tossavainen ( 231 ) ja Miro Pulliainen ( 227 ) ovat juuri sen kansanosan edustajia, joita päättäjistä puuttuu: nuoria, valovoimaisia ja fiksuja sekä filmaattisiakin persoonia!

Richard Andersson ( 214 ) ja Roni Kantola ( 219 ) ovat molemmat huikeita visionäärejä ja oman elämänsä McGyvereitä, jotka selviävät mistä vaan ja rakentavat parempaa tulevaisuutta teko kerrallaan.

Toni Sepperin ( 230 ) viesti rahapelimonopolien purkamisesta ja Veikkauksen kaksinaismoralismista on esimerkkitapaus juuri sitä mitä Suomi tarvitsee: perusteltu kuvaus kustakin ongelmasta ja niille ratkaisuehdotus: http://tonisepperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270579-rahapeli…

Olli Kopakkala ( 221 ) tekee suoralaskutuspalvelunsa ukko.fi kautta äärimmäisen arvokasta työtä meille tavallisille nanoyrittäjille, joilla nykyään näkyy Y-tunnus omavero-palvelussa. Palvelu toimii myös muille ammatinharjoittajille, joiden ydinosaamista ei tarvitse olla ihmisten palkkaaminen tai työnantajabyrokratiasta huolehtiminen. Väitän, että Olli on eräs suurimpia suomalaisen harmaan talouden kitkijöistä!

Joonas Mäkinen ( 223 ) on ehkä rationaalisin kaikista tuntemistani piraateista ja oli julkisuudessa mm. twiitatessaan synnytyssalista, jossa oli kumppaninsa tukena lapsen biologisen isän ollessa estynyt. Joonas on ollut yksi ensimmäisiä polyamoristen äänitorvia Suomessa: http://joonasmakinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102633-polyam…(artikkeli vuodelta 2012).

Kausti päättäjäksi ( 228 ) tulee tässä viestissäni viimeisenä, joskaan ei vähäisimpänä. Hän tuo yhteiskuntateknikon joskus hieman kuivakan humoristisen, mutta arvokkaan asiantuntijanäkemyksen keskusteluihimme vaaliteltoilla. Hän on maailmankansalainen ja osaa perustella mielipiteensä loistavasti laajalla yleissivistyksellään.

Itse äänestän Riikka Niemisen ( 224 ) #eduskuntaan2019. Hänellä on mielestäni parhaat edellytykset ohittaa Uusimaan vaalipiirissä vaaliliitossa kanssamme olevan Liberaalipuolueen kärkiehdokas, jota en osaa nimetä. Hänellä on mielestäni erinomainen mahdollisuus päästä kansanedustajaksi näissä vaaleissa Uudeltamaalta!

Uusimaa on eduskuntavaalien vaalipiireistä se, jossa on pienin äänikynnys kansanedustajaksi pääsemiseen ja vaalimatematiikan kannalta Piraattipuolueen ja Liberaalipuolueen vaaliliitosta todennäköisesti joku menee meiltäkin läpi!

Äänten keskittäminen kannattaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Hyvä katsaus! Onnea ja menestystä sinnekin! Piraateilla on varmaankin Helsingin, Uudenmaan ja Keski-Suomen vaalipiirissä realistisimmat mahdollisuudet. Keski-Suomen tilanne on monella tavalla vaikea, mutta toisaalta Jyväskylässä on jo päästy kaupunginvaltuustoon!

Toimituksen poiminnat